64ª Temporada de Teatre
juny 2024
juliol 2024
No hi ha esdeveniments!
Carregar més

Data

11 abr. 2024
Finalitzat!

Hora

20:30 - 21:45

Cost

20,00€

64ª Temporada de Teatre – Tempest Project

Adaptació i posada en escena: Peter Brook i Marie-Hélène Estienne

Repartiment: Sylvain Levitte, Paula Luna, Fabio Maniglio, Luca Maniglio, Marilù Marini i Ery Nzaramba

Escrita el 1612, La tempesta és una de les darreres obres que va escriure Shakespeare. És la història de Pròsper, duc de Milà, apartat del seu ducat per un germà ambiciós.

Refugiat en una illa en companyia de la seva filla Miranda i gràcies al poder d’Ariel, l’esperit que té al seu servei, farà naufragar el seu germà per venjar-se.

Aquesta proposta, sorgida d’un treball d’investigació, ens parla de temes clàssics shakespearians, com el conflicte entre les persones, en aquest cas, entre familiars, induïts bàsicament per l’enveja, l’ambició i les ànsies de poder. Però també, en el sentit romàntic, de la reconciliació i del perdó. I el que és més important, a mesura que l’obra vagi avançant, el públic s’adonarà que el gran eix temàtic és la idea de la llibertat.

Els amants del teatre de culte tenen una gran oportunitat de poder de les figures claus en la renovació teatral del segle XX, que morí el juliol de 2022 als 97 anys, un any  després que aquest mateix espectacle exhaurís les entrades de les tres funcions del Festival Grec de Barcelona.

 

El esdeveniment está terminado.

TOP