ListYearly Monthly
Novembre 2017

3A MARATÓ FOTOGRÀFICA “ANDORRA-SHOPPING-FOTO

La 3a Marató Fotogràfica “Andorra-shopping-foto”, organitzada per l'Escola d'Art del Comú d'Andorra la Vella, amb la col·laboració d'Andorra Turisme, tindrà lloc el dia 4 de novembre del 2017 a Andorra la Vella i Escaldes-Engordany
dissabte, 4 novembre, 2017
Pels carrers d'Andorra la Vella i Escaldes-Engordany

GALA FIM

Celebració de la cerimònia de la Gala de la Federació Internacional de Motociclisme amb la presencia dels millors pilots del món.
26/11
Desembre 2017

POBLET DE NADAL

El Poblet de Nadal torna a instal·lar-se a Andorra la Vella per donar la benvinguda a l’hivern i omplir-lo d’il·lusions, de llum i d’històries. Els menairons del pic dels Meners tornen a córrer pel Mercat de Nadal, pel Bosc Encantat i recolliran les cartes dels més menuts a l’Oficina Màgica de Correus.

25/11 - 24/12

ARRIBADA DEL PARE NOEL

El Pare Noel visitarà la mainada el 24 de desembre a la tarda, vigília de Nadal. A partir de les 16:30 h, amb la seva carrossa, iniciarà la desfilada per Santa Coloma i Andorra la vella. A les 18h està previst que arribi a la plaça del Poble on rebrà els infants i recollirà les seves peticions.

24/12

MISSA DEL GALL

Tradicional Missa del gall a mitjanit a l’església de Sant Esteve d’Andorra la Vella i a l’església de Santa Coloma. En sortir de la missa hi haurà repartiment de xocolata, coca i moscatell, a la Rambla Molines d’Andorra la Vella i a la plaça Major de Santa Coloma.

24/12
Enero 2018

PATGE REIAL

El Patge Reial anunciarà l’arribada se S.M. tot seguint el mateix recorregut de la cavalcada reial conjunta per Andorra la Vella i Escaldes-Engordany.

04/01
a partir de les 18h

CALCADA DE REIS

Ses Majestats, els Reis d’Orient, desfilaran pels carrers i places d’Andorra la Vella. La cavalcada d’aquest any començarà a la plaça Príncep Benlloch d’Andorra la Vella i finalitzarà a la plaça Coprínceps d’Escaldes-Engordany.

No hay eventos!

OFICINA DE TURISME

Per obtenir més informació sobre Andorra la Vella i el Principat, pots apropar-te a aquesta oficina de turisme.

Plaça de la Rotonda, s/n
(+376) 750 100
info@oficinaturisme.ad
Horaris

Horaris

Hivern:
Del 12 de setembre al 30 de juny
De dilluns a divendres de 9 a 20 h
Dissabtes de 9 a 21 h
Diumenges de 9 a 14 h

Estiu:
De l’1 de juliol al 12 de setembre De dilluns a dissabte de 9 a 21 h Diumenges de 9 a 19 h

Tancat l’1 de gener, el 14 de març, el 8 de setembre i el 25 de desembre

TOP