La capital dels Pirineus us ofereix un ampli ventall d’activitats perquè la vostra estada sigui inoblidable.

Espais singulars

Parc Central

El parc Central és l’espai verd urbanitzat més important de la capital, un oasi on es pot descansar de la trepidant vida comercial. Té una extensió total de 33.000 m² repartits en diferents espais, com són les àrees destinades als infants, els joves i les zones verdes i d’aigua, i un skate park.
A l’estiu disposa d’una zona de vòlei-platja.Disposa de serveis d’aparcament, sanitaris, telèfons i restaurant bar amb terrassa.

Plaça del poble

La Plaça del Poble, de construcció recent, és situada al bell mig de la capital, a la part més alta del gran edifici que acull serveis administratius del Govern i un gran aparcament públic. Just a sota de la plaça s’ubiquen la Casa Pairal, el Centre de Congressos, l’Institut Andorrà d’Estudis Musicals i altres serveis culturals de la parròquia. La plaça s’ha convertit en un lloc privilegiat per a la celebració de manifestacions populars, petites fires i festes tradicionals, i és habitualment un centre de trobada i de passeig.

Berenador de la Comella

Amb una superfície de més de 16.500 m², el berenador és un lloc ideal per fer una costellada amb la família o els amics, amb el panorama del solà d’Andorra al davant.

  • 22 taules de llosa per a 6-8 persones cadascuna
  • 5 punts de foc per a 6 graelles
  • 5 fonts
  • 5 punts de recollida de brossa
  • 1 WC adaptat per a persones amb mobilitat reduïda
  • 1 rampa d’accés per a cadires de rodes i cotxets
  • 2 llenyers
  • 1 aparcament de vehicles per a 12 places

Camí del Rec del Solà

Al vessant del solà d’Andorra la Vella hi trobem el Rec del Solà, un espai pensat per poder practicar esport, passejar o contemplar la parròquia d’Andorra la Vella gràcies al seu gran mirador.

Es tracta d’una caminada lineal de 4 km (anada i tornada) que transcorre per un petit canal de reg construït en 1880, que va ser utilitzat per al reg dels horts situats en els vessants i que va des del col·legi de Sant Ermengol fins a ben bé Santa Coloma, el final del rec.

És un camí empedrat que permet una passejada agradable i tranquil·la, ideal per fer en mig matí amb la família

Poble de Santa Coloma

Al sud de la parròquia d’Andorra la Vella hi ha Santa Coloma, un dels pobles més antics i característics de les Valls. És la porta d’entrada a una de les concentracions monumentals més importants del Pirineu, amb la fenomenal església de Santa Coloma i el seu campanar cilíndric al capdavant. El seu urbanisme conserva el traçat dels carrers i algunes construccions de l’Andorra rural del segle XVIII.

Centres d'oci d'Andorra

Reserva les teves entrades a la Oficina de Turisme d'Andorra la Vella

Oci nocturn

Andorra no tanca en caure la nit!

Després d’un dia d’emocions, passejades i compres sempre ve de gust un bon sopar i una copa amb els amics per comenta rel dia. La major part dels locals es troben a la parròquia d’Andorra la vella, al voltant de la Plaça Guillermó.

Pubs d’ambient relaxat amb billars, karaokes, discoteques, locals de cervesa artesanal... N’hi ha per tots els gustos!

Suggeriments del mes

Horaris

Hivern:
Del 12 de setembre al 30 de juny
De dilluns a divendres de 9 a 20 h
Dissabtes de 9 a 21 h
Diumenges de 9 a 14 h

Estiu:
De l’1 de juliol al 12 de setembre De dilluns a dissabte de 9 a 21 h Diumenges de 9 a 19 h

Tancat l’1 de gener, el 14 de març, el 8 de setembre i el 25 de desembre

TOP