Centre Històric d’Andorra la Vella

Descobriu la història, la tradició i la cultura passejant per Andorra la Vella, visitant el seu llegat arquitectònic, escultòric i pictòric.

El Centre Històric ha conservat la seva personalitat al marge del creixement de la ciutat.

Inclou visita a la Casa de la Vall

Casa de la Vall

Centre històric i romànic d’Andorra la Vella

Descobriu la història, la tradició i la cultura passejant per Andorra la Vella.

Inclou la visita de la capella de Sant Andreu, visita de l’església de Sant Esteve i de Casa de la Vall.

Les veïnes del Barri Antic

Tres veïnes del Barri Antic surten a fer l’aperitiu tal i com és costum als anys 70. Pel camí troben un grup de turistes i decideixen acompanyar-los pel Centre Històric d'Andorra la Vella.

Durant el recorregut, explicaran als visitants les seves pròpies vivències, històries i anècdotes de la zona. Això sí, amb molt d'humor.

No deixis de conèixer aquestes tres entranyables veïnes del Barri Antic.

Visita per Santa Coloma

El recorregut passa per la vall de Santa Coloma, amb una visita exterior i interior d’una de les esglésies preromàniques més antigues i emblemàtiques dels Pirineus i fins a arribar al jaciment de la Roureda de la Margineda.

Inclou visita a l’Espai Columba i videomapatge de l’Església de Santa Coloma.

Bentham&Ventureta

Andorra la Vella en flor

George Bentham, eminent botànic anglès de començament del segle XIX, acompanya els visitants en un apassionant recorregut per la història i les meravelles naturals d’Andorra.

 

Anton Fiter Rossell

L'Anton Fiter i Rossell espera una visita

El doctor Anton Fiter i Rossell, veguer episcopal i autor del cèlebre Manual Digest, espera amb ànsia la visita d’un antic company d’estudis de la Universitat d’Osca.
Li vol ensenyar el país, però el doctor Picatoste, el seu amic, no és aquell jove de bon caràcter amb qui va compartir aula.
—Visita teatralitzada al Barri Antic, visita en castellà

La santa, el rus i el comte

La Santa, el Rus i el Comte

Visita teatralitzada per Santa Coloma. Tres personatges molt representatius de Santa Coloma ens guiaran, mitjançant una visita insòlita, per les singularitats del poble en un recorregut que repassarà els moments més fascinants de la història d’Andorra.

Itinerari Ioga al bosc Negre

Ioga als entorns de la Font de Cuc – Font de Ferro

Us oferim la possibilitat de viure una experiència especial fent una sessió de ioga.

Unió dels diferents elements de l’entorn i el cors (terra, aigua, foc, aire) amb Asanes (postures) i Pranayamas (respiracions). Un despertar dels sentits vinculats al bosc, la vegetació i la fauna.

Cal dur el material necessari per a la pràctica del ioga.

El pulmó verd de la ciutat

Itineraris pel rec del Solà, que connecta el nucli urbà amb el paisatge natural que ens envolta. Recorreguts que estan inclosos dins el projecte de l’Anella Verda, per interpretar els valors agrícoles i ramaders, el canvi de la tradició i l’economia, i la convivència de l’ésser humà amb els riscos  naturals.

El Portal de la Vall és el centre d’atenció als visitants de la vall del Madriu-Perafita-Claror. Hi trobareu tota la informació sobre la vall i podreu visualitzar el documental que es va realitzar pel 10è aniversari de la seva inscripció en la llista del Patrimoni de la Humanitat, que us permetrà visitar-la virtualment i conèixer millor la seva riquesa en tan sols 20 minuts.

Miradors de l’Obaga d’Andorra la Vella

Miradors de l’Obaga d’Andorra la Vella: vistes panoràmiques i racons únics per conèixer

Excursió per descobrir el Mirador del Roc de Senders, Mirador del Bosc Negre, Mirador del Roc de Palomera i del Roc de Solobre.

Els miradors ens brinden espectaculars vistes d’Andorra la Vella.

Itinerari per la vall d’Enclar

Contagieu-vos del nostre paisatge: la vall d’Enclar

Deixeu-vos acompanyar per un guia ecoturístic per explorar la vall d’Enclar i la vall de Santa Coloma, de gran valor faunístic al Principat pel fet d’acollir la població d’isards més important tant en extensió de territori com en nombre d’exemplars.

El recorregut passa per la vall de Santa Coloma, amb una visita exterior d’una de les esglésies preromàniques més antigues i emblemàtiques dels Pirineus i un passeig per la natura fins a arribar a la Vall d’Enclar.

Endinseu-vos a la muntanya - Vall del Madriu - Perafita - Claror

Itinerari que permet descobrir el paisatge i la vegetació d’alta muntanya en boscos caducifolis, verds i exuberants durant l’estiu, on es poden sentir els ocells més freqüents, com ara el pit-roig, el tallarol de casquet i la merla, entre d’altres. Prat Primer és una de les portes d’accés al conjunt natural del Madriu-Perafita-Claror, declarat patrimoni de la humanitat per la UNESCO l’any 2006.

Itinerari per la vall d’Enclar

Itinerari per la vall d’Enclar

Deixeu-vos acompanyar per un guia ecoturístic per explorar la vall d’Enclar i la vall de Santa Coloma, de gran valor faunístic al Principat pel fet d’acollir la població d’isards més important tant en extensió de territori com en nombre d’exemplars.

Museu obert de geologia Roques al carrer

Jardí de roques
Situat al Parc Central, es tracta d’un jardí on hi ha una representació de les roques que afloren a Andorra.

Itinerari geològic
Itinerari que està format per diversos panells, ubicats sempre davant d’un edifici, on s’observa un detall de la roca de l’edifici i es desenvolupa un tema relacionat amb la geologia de la seva façana.

Itinerari per l’arquitectura del granit
Itinerari que transcorre per carrers de la capital i consta de diversos punts d’interès on es mostren edificis construïts segons el corrent de l’arquitectura del granit.

Ser apicultor per un dia

Ser apicultor per un dia, tota una experiència

Aprofiteu la visita guiada pel poble de Santa Coloma i gaudiu sent apicultors per un dia.

Se us facilitarà l’equipament integral i podreu conèixer de ben a prop com viuen les abelles, amb una explicació de tot el procediment de la recol·lecció de la mel.

Us sorprendrà!

Informació i reserves

Places limitades, amb reserva prèvia -10 anys + 65 anys - Gratüit
Casa la Vall: 2,5 € (+65 anys)

OFICINA DE TURISME
Plaça de la Rotonda, s/n.
AD500 Andorra la Vella
tel.: (+376) 750 100
Info@oficinaturisme.ad
www.andorralavella.ad

Horari de l’Ofcina de Turisme
9-21 h de dilluns a dissabte i 9-19 h diumenge.

Recomanacions
S’ha d’anar ben calçat, dur una gorra i aigua.

Horaris

Hivern:
Del 12 de setembre al 30 de juny
De dilluns a divendres de 9 a 20 h
Dissabtes de 9 a 21 h
Diumenges de 9 a 14 h

Estiu:
De l’1 de juliol al 12 de setembre De dilluns a dissabte de 9 a 21 h Diumenges de 9 a 19 h

Tancat l’1 de gener, el 14 de març, el 8 de setembre i el 25 de desembre

TOP