Exposició de National Geographic

Data

15 juny 2021 - 31 ag. 2021
Finalitzat!

Exposicio de National Geographic

Jaime Rojo, fotògraf i explorador de National Geographic, signa les imatges d’aquesta exposició centrada en la fauna salvatge i els paisatges d’Andorra.

Aquesta exposició fotogràfica forma part del projecte Andorra al Natural, una col·laboració entre National Geographic i el Principat d’Andorra que té com a objectiu mostrar la cara menys coneguda de la natura salvatge del nostre país.

La mostra inclou una vintena d’imatges de paisatges i animals salvatges en el seu medi natural i en diferents moments de l’any. El conjunt és una selecció de la diversitat i riquesa de la natura d’Andorra, que tan sovint passa desapercebuda.

L’autor de les fotografies és Jaime Rojo, fotògraf i explorador de National Geographic i membre veterà de la International League of Conservation Photographers (iLCP). Durant més d’un any, Rojo ha treballat amb naturalistes experts per documentar les espècies més emblemàtiques i els paisatges més recòndits d’Andorra.

Les imatges s’exposen en panells retro il·luminats de gran format a l’Espai STA, la nova plaça d’Andorra la Vella ubicada al bell mig de The Shopping Mile, l’eix comercial més important del Principat.

Podràs gaudir d’aquesta exposició per a tots els públics, gratuïta i a l’aire lliure -que compta amb la col·laboració del Comú d’Andorra la Vella- del 15 de juny al 31 d’agost de 2021.

El esdeveniment está terminado.

TOP