Sant Joan
juny 2024
juliol 2024
No hi ha esdeveniments!
Carregar més

Data

24 juny 2022
Finalitzat!

Sant Joan

Rodada de falles pels carrers, rumba amb Los Manolos i jocs aquàtics als Serradells per celebrar la Festa del Poble

El divendres 24 de juny Andorra la Vella recupera el format habitual de la celebració, amb el tradicional concert gratuït de migdia de Los Manolos a la plaça del Poble i amb jocs aquàtics i inflables als Serradells. Les falles tornaran a rodar pels carrers durant la revetlla de Sant Joan i acabaran el recorregut a la plaça del Poble, on s’encendrà la foguera.

Els actes s’iniciaran a les 19 hores dijous 23, amb la recollida de la Flama del Canigó a la Casa de la Vall, a càrrec dels representants de les fogueres d’Andorra. S’homenatjarà el fallaire 2021 i es farà el relleu dels Fallaires major de les Valls d’Andorra i del menor d’Andorra la Vella.

A les 22.30 hores es farà la cremada de la falla tradicional al barri del Puial, des els Fallaires d’Andorra la Vella iniciaran un recorregut fent rodar el foc per l’antic carrer Major, les placetes de Sant Esteve, Consòrcia i Monjó, el carrer de la Vall i la plaça Príncep Benlloch. Els fallaires finalitzaran l’espectacle a la plaça del Poble.

El divendres 24 de juny l’activitat de la Festa del Poble arrencarà el Centre Esportiu Els Serradells a les 11 hores -i fins a les 19 h- amb la posada en marxa de jocs i inflables al pavelló. Es tracta d’una activitat infantil gratuïta, així com els jocs aquàtics que s’oferiran a la piscina exterior del centre entre les 12 i les 18 hores.

L’epicentre de la festa serà la plaça del Poble. A les 12 h, missa solemne a l’església de Sant Esteve, i a les 12 hores començarà el concert de rumba a càrrec de Los Manolos. Ja a la tarda, a les 17.30 h, la companyia Xip-Xap oferirà l’espectacle infantil Que peti la plaça.

El esdeveniment está terminado.

TOP