Andorra és el lloc ideal per al turisme de negocis que vol aconseguir una simbiosi entre el temps de feina i temps d’oci.

El Principat disposa de quasi 35.000 places hoteleres, més de 20 hotels amb segell especial de reunions i negocis, i dels millors centres de reunions i palaus de congressos perquè cada trobada de negocis sigui perfecta.

En l’actualitat empresarial i, en concret, en temes relacionats amb els seminaris, els congressos, les convencions, els fòrums, les fires i altres reunions, és igual d’important aconseguir uns bons espais per als esdeveniments com triar una ciutat amb encant per al delit dels participants en el seu temps de descans i oci.

Andorra la Vella és el lloc ideal per ambdós motius.
Disposa d’un Centre de Congressos de més de 4.000 m² d’extensió, dividit en cinc espais per a esdeveniments, i un auditori de 900 places d’aforament amb tota la tecnologia d’última generació, que, a més de la seva infraestructura moderna, es troba en una localització immillorable, ja que té a prop els millors hotels i els restaurants més recomanats, a més dels principals carrers comercials on els visitants poden perdre’s en compres de qualitat als preus més econòmics.

El Centre de Congressos d’Andorra la Vella

Situat al centre neuràlgic de la ciutat i en un emplaçament immillorable, enmig d’una oferta hotelera de més de 5.600 llits i un centenar de restaurants, el Centre de Congressos esdevé el marc ideal per celebrar esdeveniments professionals.

Posa a disposició unes instal·lacions i un equipament tècnic d’última generació, un equip humà que us assessora i participa activament en els muntatges i el disseny dels esdeveniments, garantint rigor, creativitat i qualitat, i una àmplia oferta per a la contractació de serveis complementaris que cobreixen tots els detalls del desenvolupament del vostre esdeveniment: fotògrafs, servei d’àpats, servei de decoració, enregistrament d’imatges...

Instal·lacions

El Centre de Congressos té una superfície de 4.200 m² distribuïts en instal·lacions com l’auditori, amb capacitat per a 900 espectadors, fàcilment transformable en una sala de treball per a 450 persones amb taules i butaques, connexions elèctriques, multimèdia, traducció simultània, equipaments d’última generació, cuina càtering i servei d’aparcament per als assistents.

Compta també amb la sala La Consòrcia, un espai polivalent de 570 m² separable en quatre sales que poden reunir entre 50 i 100 persones, i quatre sales annexes insonoritzades que poden acollir entre 30 i 50 persones, totalment equipades amb uns sistemes de megafonia, audiovisual i traducció simultània.

A més les nostres instal·lacions disposen de tot el mobiliari necessari per a les reunions de treball que, a més, està adaptat per a persones amb mobilitat reduïda.

Administració

L'administració del Centre de Congressos gestiona els esdeveniments amb total eficiència i fa un assessorament excel·lent per tal de superar totes les expectatives.

Recepció i vestíbul

La planta del Centre de Congressos disposa d’un vestíbul amb zona de guarda-roba, té la possibilitat d’un mostrador per donar servei als assistents i realitzar el registre d’inscripcions i pot acollir els coffee breaks.

Guarda-roba

L'equip del Centre de Congressos disposa de la informació necessària per a la contractació d'hostesses professionals pel servei de guarda-roba.

Auditori

L’Auditori disposa d’una superfície de 1.100 m2, amb 900 places tipus teatre que es poden transformar fàcilment en 450 places amb taula de treball.

Està equipat amb butaques de disseny exclusiu, connexions elèctriques, multimèdia, cinc cabines de traducció simultània, equipament de traducció via infrarojos, equipament audiovisual, equipament d’il·luminació i quatre camerinos.

Escenari:

 • Boca: 20 m
 • Fons: 10 m
 • Altura: 4,10 m
 • Camerinos: 4

Camerinos

El Centre de Congressos disposa de 4 camerinos (2 camerinos VIPS i 2 camerinos col·lectius) totalment adaptats i confortables amb banys individuals i col·lectius incorporats.

Traducció simultània

El centre de congressos disposa de 5 cabines de traducció equipades amb el sistema Bosch d'última generació, totalment insonoritzades i amb una molt bona visualització de l'escenari.

Cabina llum i so

Espai funcional habilitat amb tecnologia d'última generació per a la realització de qualsevol tipus d'esdeveniment, ja siguin conferències fins a espectacles de la major complexitat tècnica.

Sala La Consòrcia

Amb una superfície total de 570 m2, destaca la seva polivalència i versatilitat. Es divideix en quatre espais o dos espais combinats entre si, convertint-se en un espai idoni per a la celebració de conferències, formacions, banquets i coffee breaks.

 • Superfície: 570 m²
 • Capacitat Tipus Teatre: 250
 • Capacitat Tipus Escola: 150

Sala Ferrum

Sala multi ús, per la seva llum natural, que pot esdevenir un espai per a dinars de treball, una sala de formació o de reunions, una sala VIP o una sala de descans de l’esdeveniment. L’equipament tècnic es munta segons les necessitats de l’esdeveniment. Disposa d’una pantalla.

 • Superfície: 55 m²
 • Capacitat Tipus Teatre: 30
 • Capacitat Tipus Escola: 25

Sala Ignis

Espai ideal per fer seminaris de 15 persones, rodes de premsa i formacions. Disposa de pantalla, projector i receptors de traducció.

 • Superfície: 55 m²
 • Capacitat Tipus Teatre: 30
 • Capacitat Tipus Escola: 25

Sala Ària

Espai on es poden desenvolupar seminaris, rodes de premsa, reunions de petit format o la sala paral·lela al congrés amb una disposició teatre i capacitat màxima de 70 persones. Disposa de pantalla motoritzada, projector elevat i receptor de traducció.

 • Superfície: 100 m²
 • Capacitat Tipus Teatre: 50
 • Capacitat Tipus Escola: 35

Sala Aqua

És un espai adequat per celebrar reunions amb muntatge tipus U i formacions o per establir la secretaria tècnica de l’esdeveniment. Pot disposar d’un projector i d’una pantalla motoritzada, flip-chart. També disposa d’ordinador i de serveis complementaris com ara servei de fotocopiadora i fax.

 • Superfície: 60 m²
 • Capacitat Tipus Teatre: 30
 • Capacitat Tipus Escola: 25

Cuina i servei d'àpats

El Centre de Congressos coordina la contractació de les empreses de servei d’àpats per a l’elaboració dels coffee breaks o els dinars de treball.
Disposa de zona freda, zona calenta i cambra freda.

M2        
Auditori 1100 450 900
La Consòrcia 570 200 400 250 450
La Consòrcia (C1) 135 35 50
La Consòrcia (C2) 150 35 50
La Consòrcia (C3) 150 40 60
La Consòrcia (C4) 135 40 60
La Consòrcia (C4+C3) 285 100 200
La Consòrcia (C1+C2) 285 100 200
La Consòrcia (C1+C4) 270 100 200 70 150 35 30
La Consòrcia (C2+C3) 300 100 200 70 150 35 30
Aqua 60 25 30 20 15
Aria 100 35 50 26 20
Ignis 65 25 30 20 15
Ferrum 55 25 30 26 20

Equipaments tècnics

El Centre de Congressos coordina totes les prestacions i els serveis de què disposa, com ara els muntatges i desmuntatges, i posa a disposició un gran equip humà i l’assessorament necessari per a l’organització de l’esdeveniment. A més, el Centre de Congressos disposa de tècnics de sala per assessorar-vos en tot moment.

Equipat amb les tecnologies d’última generació, disposa de material exclusiu de lloguer per a qualsevol tipus d’esdeveniment.

 • Il·luminació
 • Acústica
 • Microfonia
 • Megafonia
 • Projectors
 • Informàtica
 • Videoprojectors
 • Reproductors
 • Pantalles
 • Cabines de traducció
 • Videoconferències

13è Congrés de la Societat Catalana d'Anatomia Patològica

1 i 2 de juny de 2018

Els dies 1 i 2 de juny, el Centre de Congressos va acollir el 13è Congrés de la Societat Catalana d’Anatomia Patològica, que va a plegar 150 professionals.
El congrés va posar l'accent en les noves tècniques de diagnòstic a partir de l'anàlisi de les alteracions genètiques de cada malalt, fet que permeten ajustar els tractaments contra el càncer.

Congrès Mundial de la FIABCI

Del 23 al 28 de maig del 2017.

El Centre de Congressos va acollir al Maig de 2017 el 68è Congrés Mundial FIABCI, el congrés a nivell mundial més important del sector immobiliari, i que va centrar-se en les “Smart cities” i els “Smart Buildings”.

Una setmana plena de conferències, reunions i networking amb més de 500 assistents de més de 45 països diferents, i la presència de ponents de primer nivell com el famós arquitecte Jean Nouvel, que actualment té un projecte al Principat, “La Querola”.

10è Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya

21 i 22 de març 2018

El 10è Congrés Mundial de Turisme de Neu i Muntanya que es va celebrar al Centre de Congressos va aplegar uns 400 congressistes de més de 30 nacionalitats.

Les ponències es van centrar especialment en el foment de l'hospitalitat en les destinacions de muntanya i en el fet d'aprofitar les noves tecnologies per millorar el servei i aconseguir una oferta de millor qualitat.

11è Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya

23 i 25 de març 2022

L’11è Congrés Mundial de Turisme de Neu i Muntanya va tenir lloc els dies 23 i 24 de març al Centre de Congressos d’Andorra la Vella amb el lema “Una nova mirada cap al futur”. Va aplegar més de 300 visitants i més de 20 ponents de diferents nacionalitats.

Les temàtiques principals van ser, la recuperació del turisme després de la pandèmia, el canvi climàtic i les seves conseqüències, les noves tecnologies i la sostenibilitat.

8è Congrès Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya

Dies 9 i 10 d'abril del 2014.

Des de l’any 1998, l’Organització Mundial del Turisme (OMT) i el Principat d’Andorra organitzen el Congrés mundial de turisme de neu i muntanya amb un èxit creixent.
L’objectiu del Congrés és fomentar el debat entre els principals actors, els professionals, els polítics i els experts de tot el món, sobre les problemàtiques actuals i els reptes de l’esquí i el turisme muntanya.

L’edició del 2014 va tenir com a objectiu entendre els canvis que esta patint el turisme de muntanya, i identificar un nou públic objectiu per poder dissenyar estratègies per rendibilitzar les inversions en temporada de vacances.

Més de 20 experts de tot el món hi van assistir, i es van presentar models ja existents de països com Àustria, Canadà, Estats Units o Suïssa.

14è Congrès Internacional de Viabilitat Hivernal

Del 4 al 7 de febrer del 2014.

Per primer cop als Pirineus, del 4 al 7 de febrer del 2014 el Centre de Congressos va acollir el Congrés Internacional de Viabilitat Hivernal.

Amb l’objectiu de crear una plataforma on compartir les diferents visions i opinions sobre com cal desenvolupar les estratègies, i dur a terme accions, per augmentar el potencial de les destinacions de muntanya pel turisme estival, un total de 1.000 congressistes procedents de més de 85 països diferents, 500 expositors i 3.000 assistents van batre un rècord, segons l’organització.

Centre de Congressos d’Andorra la Vella

MEMBRE DE

PLAÇA DEL POBLE S/N
AD500 ANDORRA LA VELLA
TEL.: +376 730 005
centredecongressos@comuandorra.ad
www.andorralavella.ad

CENTRE DE CONGRESSOS D'ANDORRA LA VELLA

Adreça
Plaça del Poble, s/n
AD500 Andorra la Vella
Contacte
T (+376) 730 005
centredecongressos@comuandorra.ad

TOP